Hoodie buddie

Hoodie buddie är en skön tröja med mer funktioner än att bara hålla dig varm. Det finns inbyggda hölurar i snöret på luvan så det blir enklare att lyssna på musik det är även riktigt bra ljud i hörlurarna. Det är både praktiskt och riktigt skönt. Så nu behöver man aldrig mer behöva krångla med hörlurarna det är bara att ta på sig sin hoodie buddie.
Hoodie buddie började tillverkas 2010 och under de två åren har den hunnit att utveklas till det bättre. Idag finns det många olika designer på hoodie buddienen. Nu kan man även få egendesignad hoodie buddie man kan välja ett eget tryck som man antligen kan välja av några som vi har eller komma med ett eget.

Kommentarer
Postat av: Miriam Larsson

Finfint, Elin! Jättebra produktval och informativ text. Kanske lite för informativ för att vara en reklamtext? Kan du lägga till lite mer målande, överdrivna ord som gör texten mer säljande? Ett korrekturfel: denna mening "Så nu behöver man aldrig mer behöva krångla med hörlurarna det är bara att ta på sig sin hoodie buddie. " behöver delas i två. Kan du lista ut var? :)

2012-02-06 @ 20:39:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0