Sociala medier! Annmarie

Blogg- Det positiva med att blogga är det väldigt fritt och man kan skriva om vad som helst och vem som helst kan göra en blogg. Det negativa är att du kan få komentarer som är väldigt elaka.
Facebook-Det positva med att ha facebook är att du kan hitta gamla vänner och hålla kontakten med de sedan. Och vara social. Det negativa med facebook är att det finns folk som kan ta dina bilder och göra en egen sida där de säger att de är du och det är ju inte bra. Man ska alltid vara försiktig med vad man laddar upp på nätet. Man kan också bli beroende att spela spelen och att se vad dina vänner gör. och det är bra att göra sidan privat för det finns folk som tar dina bilder osv
Wiki-Det positiva med wiki är att man kan hitta massa infornation om vad man vill veta tillexempel, Facebook då kommer det upp massa info. Det negativa med wiki är att vem som helst kan skriva så man vet inte om det som står där är sant eller inte.
Delning är en sida där du kan lära dig allt om sociala medier och du kan även bli medlem och få en kurs om de. Jag lärde mg inte något nytt om de för att jag redan vet allt om det. Det är den nya generationen att kunna om datorer och sociala medier.
Ne.se är en sida där du kan lära dig nya kunskaper om världen fast det kostar 59 kr/månad
Nej det tycker jag inte för att att man sitter helt själv så det är inte sociala medier. Man borde kunna göra något med något. Det hade varit lite mer sociala medier.
Av:Ann-Marie Montes HA1

RSS 2.0